вівторок, 24 листопада 2020 р.

 

                          Інтелект – один з найдорожчих ресурсів

        

Науково – педагогічний проєкт «Інтелект України» функціонує  з 2006 року. Він одночасно реалізується в закладах дошкільної освіти, так і в класах ЗЗСО.У 2019 році учні проектних класів уперше складали ЗНО. Їх результати майже у 2 рази кращі, ніж у тих випускників , які не навчалися за проектом.

         Проєкт має всю необхідну нормативну базу: затверджені Типові навчальні плани для початкових класів(1-4 класи) та базові (5-9класи), а також експериментальний навчальний план профільних (10-11 класів). Проєктом передбачені зошити з друкованою основою.

         Чим відрізняється проект «Інтелект України» від інших освітніх програм? Використанням високоефективних технологій навчання, що дозволяє учням засвоїти навчальний матеріал на високому рівні.

           Про перші кроки в Проекті у 5 класі розповіла вчителька зарубіжної літератури пасічник Світлана (ТЗОШ №28) на зустрічі з колегами –словесниками.

       Цікавою є технологія формування прийомів раціонального читання. В учнів формується система читання рядками. Розуміння та запамятовувння  прочитаного. Технологія  повного  засвоєння  навчальних  одиниць- це технологія, що дозволяє їх розуміти та запам’ятати на роки. Технологія ціннісного насичення кожного уроку – це технологія, метою якої є ціннісно – емоційного виховання учнів.

        Участь в проекті справді актуальна і результативна! Запрошуємо до співпраці!

Немає коментарів:

Дописати коментар