четвер, 4 квітня 2024 р.

 

Навчально – методичне забезпечення курсу

“Духовність і мораль в

           житті

  людини і суспільства”

 

Формувати в учнів моральні чесноти і цінності. Мотивувати до зміцнення духовного здоров’я. Формувати вільну особистість, яка визнає загально-людські й національні цінності, керується морально – етичними критеріями та почуттями громадянської відповідальності у власній безпечній поведінці; виховати громадянську свідомість, зорієнтовану на патріотичне почуття належності до власної країни та її добробуту – така мета курсу «Духовність і мораль в житті людини і суспільства».

Зустріч з авторами і співавторами навчального посібника до курсу сприяла глибокому, грунтовному розумінню поставлених завдань та методичному забезпеченню уроків.

Сіданич Ірина Леонідівна, доктор педагогічних наук, професор, гарант магістерської програми “Християнська педагогіка. Капеланство” Університету менеджменту освіти НАПН України, авторка посібника наголосила на основні постулати викладання курсу «Духовність і мораль…», продемонструвала структуру посібника.

Сурело Євген, магістр, співавтор , аспірант Університету менеджменту освіти НАПН України розкрив методичний супровід викладання нового предмета, зацікавив інноваційними вправами, які розміщені на сторінках посібника. Запропонував власне бачення наступності у викладанні даного курсу у 8-9 класах.

 








Немає коментарів:

Дописати коментар