середу, 23 січня 2019 р.

педагогіка ХХІ століття



               Ноосферна освіта - ключик до сердець дітей покоління  "Z"

«Біоадекватна технологія  викладання навчальних дисциплін – інструмент формування цілісного мислення школярів» - тренінг для заступників директорів з методичної роботи є невипадковим черговим заходом .
Педагогічна наука сьогодення нараховує більше 550 різноманітних методик. Однак, авторитет знань падає, учні невмотивовані вчитися. А ще – дуже швидко втрачаються моральні цінності. І в результаті – держава отримує хворого фізично і байдужого громадянина. Одна з найважливіших проблем, яку слід негайно розв’язати , це баланс, з одного боку, між зростаючими вимогами до рівня освіти дитини, а з іншого – збереження її здоров’я.
Настав час кардинальних змін. Змінюватись потрібно як учням, так і дорослим.
Щоб вижити, нам потрібен інший тип мислення – природо відповідний. Можемо щиро радіти ще зовсім молодій галузі освіти – ноосферній освіті, яка покликана врятувати людство від катастрофи.
Отож, місія сучасного педагога – формувати продуктивне мислення та творчі здібності дітей через розвиток цілісного мислення. Як навчати не втомлюючись? Як вчитись, щоб було цікаво? Про це ішла мова на тренінгу.




Вправа на гармонізацію правої і лівої півкуль головного мозку.

Немає коментарів:

Дописати коментар