пʼятницю, 22 грудня 2017 р.

«Учитель як фахівець живе доти, доки вчиться».   
                                                                         
                                                                                           К.Ушинський
          
        «Серцем змін є вчитель. І найважливіше – це підвищення кваліфікації вчителів і їхня здатність переключитися з авторитарної педагогіки на педа-гогіку партнерства», - зазначила в одному зі своїх виступів міністр освіти Л.Гриневич.
         Інтерактивна школа сучасного вчителя зарубіжної літератури працює над реалізацією проблеми: « Психолого – педагогічне забезпечення особис-тісно – орієнтованої освіти на засадах гуманної педагогіки». З цією метою у серпні ми провели педагогічне віче «Гуманна педагогіка в контексті Нової української школи.
        На ХІІ Всеукраїнських педагогічних читання з гуманної педагогіки «Сім’я – лоно культури людства» , які проходили у Києві 16-17 грудня 2017 року на базі Національного педагогічного університету імені М.П. Дра-гоманова, побували 18педагогів з міста Тернополя. Вони взяли участь в май-стер-класах і творчих лабораторіях, у яких провідні українські та іноземні педагоги ділилися секретами успіху в шкільній і сімейній педагогіці.
        Учасники педагогічних читань з Тернопільщини мріють про те,щоб у їх рідному місті теж запрацював центр гуманної педагогіки. Вони готові щедро ділитись власним досвідом з даної проблеми та отримувати нові знання.


 Напередодні Нового року мрії збуваються!





Немає коментарів:

Дописати коментар