середу, 6 листопада 2019 р.



                            Формування компетентнісного читача
       Тиждень зарубіжної літератури у місті закінчився фестивалем дитячої творчості «Я люблю зарубіжну літературу», який  проходив на базі  мисте-цької школи імені І.Герети. Слід відзначити  високий професійний рівень підготовки вітального концерту для учасників фестивалю.
       Святковий зал об’єднав  87 школярів  та 25 педагогів, які з любов’ю до зарубіжної літератури демонстрували свої уміння у 4 номінаціях: бенефіс читача, зіркова мрія, літературна ікебана, актуальна книга.
      Фестиваль став переконливим свідченням розуміння учнями зарубіжної літератури як невід’ємної частини національної і світової художньої культури, усвідомлення специфіки літератури як мистецтва слова, її гуманістичного потенціалу й місця в системі інших видів мистецтв,формування якостей творчого читача та розвиток читацького досвіду.
     


Володарями Гран – прі у номінації «Літературна ікебана» стала учасниця з ТУГ ім. І.Франка  Тучак  Анастасія, учениця 7- В класу. Перемогу у номінації «Актуальна книга»  здобула Демборинська Софія, учениця 10 – А класу ТУГ ім. І.Франка.
       Лауреатами фестивалю стали учні зі ЗОШ №27,16,14,13 , ТСШ №17, ТНВК - ШЛ №6.



Немає коментарів:

Дописати коментар