пʼятницю, 23 серпня 2019 р.

                    З початком нового 2019 -2020 навчального року!

"Аспекти формування та інтеграції ключових життєвих компетентностей на уроках зарубіжної літератури" - тема серпневого засідання інтерактивної школи сучасного вчителя зарубіжної літератури. Майбутнє України - за поколінням, котре сьогодні в шкільних стінах опановує життя, якість якого залежить від рівня сформованості життєвої компетентності.Саме педагогіка життєтворчості покликана "дати широкий, вільний розвиток усім духовним силам і здібностям дитини, який піднімає її особисту вартість і дасть майбутній людині змогу бути корисною для малого чи великого кола громадянства" (С.Ф. Русова).
Формування компетентностей учнів здійснюється не тільки шляхом реалізації відповідно оновленого змісту освіти, але й вибором методів та технологій навчання.Ці та інші питання активно обговорювали вчителі зарубіжної літератури міста на серпневому засіданні інтерактивної школи.
Міляновська Ніна Равілівна розкрила особливості викладання зарубіжної літератури в 11 класі.
 У 2019 -2020 навчальному році вивчення зарубіжної літератури в 5 -9 класах здійснюватиметься за програмою: Світова література. 5 - 9 класи. Програма для закладів загальної середньої освіти-К.: Видавничий дім "Освіта", 2013 зі змінами , затвердженими наказом МОН від 23.10.2-17 №804.

У 10 -11 класах - за новими навчальними програмами ( рівень стандарту та профільний), що затверджені наказом МОН від 23.10.2017 №1407.

!!!!! Про викладання зарубіжної літератури читайте у "Методичних рекомендаціях..."МОН.

ПЛІДНОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!

Немає коментарів:

Дописати коментар