середу, 9 жовтня 2019 р.


                
                       
                                                Методичні родзинки
                               на уроках зарубіжної літератури

    
       Гостем «Майстерні авторських ініціатив» вчителів зарубіжної літератури у вересні 2019 року стала вчитель – словесник з Вінничини Леся Сич. Досі ми знали її лише як адміністратора Facebook-групи "Методичні родзинки уроків зарубіжної літератури", яка нараховує більше 20 000 учасників.

      



«Школа – це моя стихія",-розказує про себе гостя. Найбільша приємність для неї настає тоді, коли діти на перерві продовжують обговорювати твір, а випускники згадують цікаві уроки. Для виконання домашнього завдання на уроках цієї дивовижної вчительки знадобиться Facebook і уява, бо потрібно створити сторінку персонажа, яка передає його внутрішній світ !
        
   Майстер – клас став наглядним прикладом того, що  вчителі міста є прихильниками Facebook-групи і активно запроваджують на своїх уроках «Лесині родзинки». На цей раз їй довелось працювати з 52 педагогами, які з великим захопленням «смакували»  новими родзинками.


         








"Треба щось робити – на совість робити свою роботу! Треба когось любити – своїх дітей та учнів, свою сім’ю та роботу! Треба на щось сподіватися – сподіваюся на себе, докладаю максим зусиль для здійснення мрій, для розвитку і змін школи, освіти, держави",- підсумовує Леся Сич.
 Шановні колеги - словесники! Хто ще не ввійшов у Facebook-групу "Методичні родзинки уроків зарубіжної літератури", ЧЕКАЄМО!                

    
       




Немає коментарів:

Дописати коментар